Tänään viimenen sairasloma päivä...En tunne enää itseäni kipeäksi, vähä pään jyskytys vielä vaivaa, mutta siihen toimii suurena apuna ibuprofen eli Burana :)

Olen tänään oikein hyvällä tuulella, toistaiseksi. Nukuin ehkä elämäni parhaimmat yöunet...aamulla oli ihana herätä kun aurinko paistoi verhojen välistä ja taivas oli aivan kirkas ja pilvetön ♥ Ihanaa. Ensimmäisen kerran aikoihin heräsin siihen, että olin nukkunut tarpeeksi. Yleensä herään miljoona kertaa katsomaan kelloa, mutta nyt heräsin vain siihen että unet oli nukuttu nyt tältä erää. Sitten vain taapersin aamupalalle ja katselin pihalle...Olisi tehnyt mieli mennä lenkille tai muuten vain kävelylle. Eilen kun kävin terveyskeskuksella, niin ilma oli yhtä ihana ja parasta oli kuulla kuinka linnut lauloivat. Oli hassua tulla ulkoa sisälle kun pitkästä aikaa "silmät jäivät pihalle" :) Sitten posket ihan hehkuivat punasina ja niitä pisteli, mahtavaa! Ajattelin tänään askarrella aamukalenterin siihen, koska pääsen muuttamaan täältä pois. Joka päivä olen lähempänä "voittoa". Sitten tänään kirjoitan hakemukseni sinne Tampereen kouluun, se pitää olla lähetetty viimeistään 15.3 mennessä. Pidän peukkuja koko ajan että pääsisin sinne, sillä tänne en enää palaa... ( Anteeksi Harjavaltalaiset )

Päätin tänään oikein poseerata kameralle ja katsoin saanko pitkästä aikaa onnistuneita kuvia itsestäni...En nyt tiedä kuinka onnistuneita nämä seuraavat kaksi ovat mutta itse olen ainakin tyytyväinen.

 406666.jpg406668.jpg